Vroeger

Wij kweken Welsh pony’s sectie B (+- 1m35) en grote Welsh Part Breds (+- 1 m 45, klein rijpaard) die naast goede showresultaten in de hand ook uitblinken in de gebruiksklassen.
Onze zelf gefokte sectie B’s en Part breds (rijpaard) dienen naast klasse ook over een goed karakter te beschikken: betrouwbaar, leergierig en eerlijk.
Elke woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag kan u onze pony’s bereden aan het werk zien op de boerderij. Bezoekers zijn altijd welkom. Sara, Romy en Lise tonen graag wat zij en de Welsh pony’s reeds kunnen.
Wij streven naar superieure kwaliteit voor zowel de show als bereden of aangespannen klasse. Wij zijn in de loop van de jaren geëvolueerd naar een kleiner aantal veulens per jaar. Dit geeft ons de mogelijkheid om de jonge pony’s gereed te maken voor gebruik.
Wij willen niet alleen gekend zijn als de Ponyhoeve met de tijdloze klasse Welsh sectie B hengst Dyle Dove maar ook als een stoeterij waar kwaliteit in de show en goed karakter voor de gebruiksklassen hand in hand gaan.
Wij kunnen er ontzettend van genieten om onze pony’s bereden of aangespannen aan het werk te zien bij hun nieuwe eigenaar. Nieuwe versie.